01.05.2024

Святкування до ранку пропонують у Тернополі в новорічну ніч

Креатор буд

А де ви святкуєте Новий рік? Цьогоріч гучних вечірок біля ялинки в центрі Тернополя не буде. А от заклади харчування не усі дотримаються комендантської години і обмежень. Наші журналісти вирішили перевірити, чи пропонують новорічні корпоративи. І знайшли такі, де пропонують святкування до ранку.

Отже, попри комендантську годину, у Тернополі знайшлися заклади, де пропонують святкувати  до ранку. В одному із них триватиме забава з 21.00-22.00 до 5.00. Запропонували на всяк випадок узяти з собою документи.

Назву ресторану не називаємо, аби зайвий раз не заохочувати до таких святкувань цього року. Бо ж нагадаємо, в час, коли пропонують завітати в заклад – в місті діє обмеження в пересуванні. Втім на сторінці закладу у соцмережах, одразу ж після оголошення про вільні столики на Новий Рік, зазначають, що приміщення – це ще й укриття.

У другого ж закладу, який пропонує відсвяткувати Новий рік — пояснення інше.

Навіть якщо за документами ресторан має не міську прописку, все ж комендантську годину на Тернопільщині затвердили одну на всю область. І від 15 квітня її теж не змінювали.

В більшості інших закладів, куди телефонували журналісти, новорічних вечірок не планують.

Пояснення з цього приводу дали у поліції. Якщо люди порушують комендантську годину, вони мають розуміти, що їх зупинить патруль для перевірки особи. Якщо з документами все добре — вас відпустять. Якщо ж ви їх не пред’явите — поїдете у відділок. А власників закладів чекає покарання за порушення режиму роботи. Деталі — в сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,