02.05.2024

Мороз чи відлига: як на Тернопільщині завершиться перший місяць зими

Креатор буд

Снігопади, мороз чи потепління? Синоптики зазначають, найближчі дні на Тернопільщині будуть справді зимовими. Адже погоду в краї буде визначати циклон, який принесе холодні, арктичні повітряні маси.

Так сьогодні протягом дня сніжитиме, можлива хуртовина. Температура повітря коливатиметься від 5 до 10 градусів морозу. Слід бути обережними водіям, адже через ожеледицю оголосили перший рівень небезпеки.

“Середа та четвер будуть також холодними. З невеликим снігом з північно-західним вітром 7-12 м/с і нічна температура повітря знизиться в нас до 7-12 морозу і денна буде 3-8 морозу. Холодною ще буде п’ятниця на ніч чекаємо -3, -8”, – прогнозує метеорологиня Оксана Озимків.

Потеплішає в обласному центрі та на Тернопільщині  лише під час вихідних. У суботу і неділю температура повітря сягатиме 2 градусів із позначкою +. Отож буде відлига, і сніг, який падав протягом тижня розтане. Вихідними можливий навіть туман. З якою погодою зустрічатимемо 2022 рік наразі точних прогнозів немає, імовірно, що буде невеликий морозець.

Хоч розпочнеться 2022 не надто по-зимовому, далі у січні прогнозують сніги та морози, які посиляться ближче до Водохреща.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,