30.04.2024

У Тернополі під час прибирання міста вивезли 30 вантажівок снігу

Ваша реклама

5 днів боротьби зі снігопадами. Комунальні служби міста активно чистять вулиці Тернополя від снігу.

Вночі працювали піскорозкидачі, трактори, автогрейдери, навантажувачі, самоскиди і мала тротуарна техніка. Було залучено більше сотні працівників з бригад ручного прибирання, які прогортали і підмітали проїжджі частини та пішохідні ділянки, вивозили сніг і посипали дороги протиожеледними сумішами.

Як пояснює начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик, спочатку комунальники та снігоприбиральна техніка згрібали, підмітали сніг та укладали у вали, після чого вивезли його у спеціально визначені місця. Зокрема, цієї ночі вивезли 30 вантажівок снігу – це більше тисячі тонн.

Робота комунальних служб триватиме, адже на черзі прибирання снігу у спальних мікрорайонах міста.

Тернополяни кажуть, через снігопад, не легко справлятись  комунальникам, і тим, хто прибирає сніг біля будинків. До їхньої роботи ставляться з розумінням.

Тим часом у міській раді нагадують за невиконання вимог правил очищення міста від снігу, відповідні структури будуть нести відповідальність. Перевірку скарг мешканців щодо незадовільного прибирання дворів, доріг та міжквартальних проїздів здійснює муніципальна інспекція.

Тож при виявленні дворів, під’їздів до них чи інших території, що неналежно очищені від снігу, мешканці Тернополя можуть повідомляти на Viber муніципальної інспекції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,