28.04.2024

800 учасників з’їхались у Тернопіль на всеукраїнський форум молодіжної столиці “МолоДійте”

Ваша реклама

У Тернополі відбувся всеукраїнський форум молодіжної столиці України «МолоДійте». У рамках заходу наше місто передало статус Молодіжної столиці Острогу. Острог носитиме це звання впродовж 2022 року.

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, цього року в Тернополі провели дуже важливе соціологічне опитування всієї місцевої молоді щодо того, як юне покоління сприймає місто, що би вони хотіли змінити у Тернополі, що би хотіли бачити. Адже саме молодь повинна говорити що їх турбує. Надзвичайно приємно, що серед опитаних молодь задоволена своїм містом, але і дуже багато моментів, які потрібно вдосконалювати.

Саме тому під час дійства учасники із запрошеними спікерами спілкувалися про студентське самоврядування, молодіжні ради, закони та інші важливі теми.

В рамках форуму на Театральній площі також організували “містечко” з кількома локаціями. Тож, кожен із 800 зареєстрованих учасників, мав де провести час та почерпнути  нову інформацію.

Додамо, що вдень учасники форуму відвідували лекції та зустрічі, а ввечері мали змогу насолодитись виступами музичних гуртів або ж переглянути україномовні фільми.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,