18.10.2024

500 дітей захисників з Тернопільщини переглянули виставу та отримали подарунки

Креатор буд

Різдвяну виставу для дітей захисників, які відали своє життя захищаючи Батьківщину, організували у Тернополі. Малеча переглядала  “Кришталеву туфельку” за мотивами казки Попелюшка. Діти поринули в дивосвіт та на мить забули про страшні реалії війни, повірили у казку, і у те, що усе в житті можливе, головне – вірити.

Актори на сцені — організатори свята. Вони перемістили дітей в атмосферу різдвяного балу, співали та танцювали. Малеча усім задоволена, адже дуже люблять цю казку. А також актори змогли їх розвеселити.

Підготовка до Різдва – це справжнє диво не тільки для дітей, але і дорослих. Проте у воєнний час  саме діти потребують створення атмосфери свята, а також приємних подарунків.

Щоб різдвяна казка на сцені подарувала задоволення та хороший настрій, дітям побажав начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Привітав юних глядачів і перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

На святі діти взяли участь у майстер класах, які для них підготували організатори. Це створення прикрас на ялинку, розмальовування торбинок, а також були і веселі танці з аніматорами.

Наприкінці дійства дітям вручили подарунки.



Джерело | Т1 Новини