20.04.2024

29-річний житель с. Великий Ходачків обкрадав приватні будинки

Креатор буд

Серійного злодія впіймали тернопільські правоохоронці. Чоловік обікрав крамницю та приватні будинки. Допоки поліцейські довели причетність крадія до трьох майнових злочинів, вчинених з приватних будинків та крамниці. Однак слідчо-оперативні заходи тривають і поліцейські перевіряють, чи не накоїв він ще більше протиправного.

Перший факт крадіжки задокументували у лютому в селі Великий Ходачків, де й мешкає підозрюваний. Вночі тоді ще невідомий зловмисник проник до торгового закладу і виніс готівку та блок цигарок. Потерпілі заявили про збитки на суму майже 17 тисяч гривень.

Через деякий час крадіжка сталася у Підгородньому. З приватного будинку, де ніхто не мешкає, було викрадено плазмовий телевізор.

Оперативні заходи, які здійснювали співробітники управління карного розшуку спільно з колегами із відділення поліції №1 міста Тернополя вивели на слід 29-річного жителя села Великий Ходачків. До слова, чоловік у минулому проблем із законом не мав.

У ніч на 27 квітня сталася ще одна крадіжка – у селі Великий Ходачків з приватного помешкання було викрадено ювелірні прикраси на суму майже 50 тисяч гривень. Спосіб проникнення – як у решти випадках – шляхом пошкодження вікна. Тоді оперативники взяли зловмисника з наявними речовими доказами, що вказувало на його причетність до скоєння злочину.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,