26.04.2024

279 питань на сесії ТМР: звання “Герой україни” Є. Коновальцю, підтримка бізнесу, утеплення шкіл

Креатор буд

Майже 280 питань на порядку денному. Вже традиційно у п’ятницю проводять сесію Тернопільської міської ради. Сьогодні розглянули кілька депутатських звернень, а потім перейшли до основних питань.

Зокрема, погодили внесення змін в програми «забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік» та «Безпечна громада» на 2021-2022 роки». Крім того, депутати від однієї із фракцій зареєстрували звернення щодо проведення навчання територіальної оборони серед цивільного населення.

Внесли зміни до Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2022 роки. Так, у разі нового локдауну, чи червоної зони, місцевий бізнес зможе розраховувати на підтримку міста. На цьому наголосив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Варто зазначити, до 2024 року у Тернополі повністю термомодернізують 52 школи і 38 садочків. Це передбачено проєктом «Глибока термомодернізація будівель закладів освіти», який реалізують за підтримки Європейського інвестиційного банку.

Додамо, під час сесії обранці також підтримали звернення до Президента Володимира Зеленського щодо присвоєння почесного звання «Герой України» Полковнику армії УНР, Голові проводу ОУН Євгену Коновальцю.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,