02.05.2024

16 листопада вітання приймають працівники радіо телебачення та зв’язку

Ваша реклама

День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Після чергового масованого обстрілу України російськими ракетами свято стримане. Та прийняти слова подяки за роботу час завжди знайдеться, навіть між тривогами. Вітали і працівників телеканалів “Тернопіль1”.

З початком війни кожен українець відчув важливість інформації. Це час, коли новина може застаріти за секунди і їй на зміну має прийти нова перевірена інформація. Щоб це відбувалось оперативно і якісно працюють десятки фахівців. Окрім журналістів, операторів, редакторів, це режисери монтажу, ефіру, звукорежисери.

“Особисто мені, як людині, праця якої завжди лишається за кадром, завжди приємно, коли твою роботу помічають, коли її ще й відзначають і оцінюють. Це приємно в подвійній мірі. І дає величезну мотивацію працювати далі”, — відзначив технічний редактор ПП “Телерадіокомпанія “Смайл” Дмитро Марчук.

Теперішні реалії поміняли умови праці для всіх, додав Дмитро. Адже важливо не лише якісно виконати завдання, а і встигнути це зробити до тривоги. Часто доводиться працювати з перебоями електрики, інтернету, та все це не може зупинити вихід новин.

Режисер монтажу ПП “Телерадіокомпанія “Смайл” Роман Стасишин зауважив, що у час війни доводиться робити багато важких сюжетів, зокрема про похорони бійців. Фахівці намагаються, щоб кожен кадр ніс якесь навантаження, якусь цінну інформацію для глядача.

Також професійне свято сьогодні відзначають люди, які забезпечують роботу телефонних мереж і мереж Інтернет-зв’язку. Кожного разу, коли російська ракета вилітає в бік української землі, кожен раз, коли ми намагаємося зв’язатися із найріднішими і почути від них таке важливе повідомлення – “все добре” чи “живий”, кожного разу є люди, які день і ніч працюють аби цей зв’язок був.

“Вони так само стоять на передовій, як і наші Збройні сили України. Адже інформація обов’язково потрібна людям, це дуже важливо. Я вдячна всім нашим медійникам за їхню роботу”, — відзначила представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Тернопільській області Оксана Новосельська.

Ми приєднуємося до привітань наших колег із усіх засобів масової інформації, які щодня працюють, аби ви отримали об’єктивну інформацію. А також дякуємо тим,хто не публікує інформацію, яка може завдати шкоди національній безпеці, попри суспільну зацікавленість. І разом ми чекаємо на головне повідомлення – “Україна перемогла, усі наші землі звільнені від окупантів”. Заради цього і працюємо.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,