28.03.2024

100 днів спротиву у восьмирічній війні: було важко, але попереду — перемога

Ваша реклама

Вісім років і 100 днів спротиву. Ніби і початок літа, а досі відчувається як кінець лютого. Сьогодні 100 день повномасштабної війни росії проти України. За цей час дії рашистів в українських селах і містах інші країни вже визнали геноцидом. Вороги знищили тисячі квартир і будинків, вигнали мільйони українців з рідного дому. З початку повномасштабного вторгнення в Україну росія захопила понад 3 тисячі 600 населених пунктів. Але понад тисячу з них уже звільнили наші Захисники. І ми продовжуємо боротися і перемагати.

Для декого напад росії на Україну був несподіваним, адже вважали, що ми братні народи. Та здається за останні 100 днів таке бачення максимально змінилося. Навіть серед старшого покоління. А для декого це перші 100 днів не вдома.

Фраза про російський корабель, сказана ще в перший день вторгнення, досі є чи не найпопулярнішим символом спротиву. Паляниці з полуниці біля Укрзалізниці – ще один страшний сон москалів.

За сто днів змінилось чимало, але люди продовжують вірити в перемогу. Зазначають, до воєнного стану люди вже звикли, особливо тут, далі від активних бойових дій. Головне, не забувати, наші Збройні сили продовжують боротися за країну, і ми маємо їм допомагати, бо боротьба триває на лише за схід чи південь. Ці 8 років дали нам зрозуміти одне, ворог ні на чому не спиниться. Пропонуємо послухати думки тернополян.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,