25.04.2024

З’їдеться 15 тисяч меломанів: триває підготовка до фестивалю “Файне місто 2021”

Ваша реклама

До головної фестивальної події літа 2021-го залишилось 12 днів. Двадцять восьмого липня на території тернопільського іподрому стартує “Файне місто”.

Цьогоріч фестиваль триватиме 5 днів. Як пояснили організатори, це своєрідна компенсація за 2020-ий, у якому дійство не відбулось. Запалюватимуть публіку на різних сценах не лише українські, а й іноземні виконавці. Це майже 150 музикантів із 12 країн світу. Серед наших музикантів чи не найбільше очікують гурт “Thehardkiss”.

Особливістю фестивалю “Файне місто” в 2021 році є наявність у програмі великої кількості юних та маловідомих виконавців. Окрім цього, незвичним буде оформлення локації дійства. Усі 10 ділянок на які вона поділена будуть тематично оздобленими. А вхід на фест – через магічний портал. Він перенесе їх у місто в паралельній реальності, в яке можна ввійти лише раз на рік. Про це розповіла директорка музичного фестивалю «Файне місто» Олена Шептицька. За її словами, будуть також точкові арт-об’єкти.
Щоб втілити усе задумане в життя зараз на локації працюють 2 зміни монтажників та дві майстерні. Це близько 50 людей, які створять справжній казковий простір.

Цього року на фестивалі очікують 15 тисяч любителів музики та драйвової атмосфери. Захід традиційно відбудеться під лозунгом “Файне місто” – територія вільних людей”. Долучитись до грандіозного дійства люди зможуть не лише маючи квитки. У програмі будуть безкоштовні дні.

Співорганізатор музичного фестивалю Максим Черкашин розповів, що перші 2 дні для містян, які мають картку тернополянина вхід буде абсолютно безкоштовним. Окрім того облаштовують алею громадських організацій, яку створюють у рамках проєкту “Тернопіль-молодіжна столиця України”.

Детальніше із програмою фестивалю “Файне місто” усі охочі можуть ознайомитись на сайті дійства. Там розміщений перелік виконавців та графіки виступів.



Джерело | Т1 Новини