23.04.2024

ЗУНУ розвиває міжнародну співпрацю: університет відвідала делегація з республіки Туреччина

Ваша реклама

У Західноукраїнському національному університеті підписати меморандум про співпрацю із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Туреччина в Україні. Посол зазначив, хоч погода на дворі доволі холодна, його потішив теплий прийом.
«Без майбутніх студентів, без майбутніх дипломатів, без майбутніх туроператорів. Без цих людей, ми залишимось на місці. Завдяки вашому внеску та зусиллям – ця справа продовжує розвиватись. Саме тому, ми надаємо великого значення співпраці між нашими університетами», – зазначив Ягмур Ахмет Гюльдере.

Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий розповів, що понад 5 років їхній навчальний заклад співпрацює з 6 турецькими університетами. Неодноразово відбувався і обмін студентами. А така зустріч дозволить лише зміцнити стосунки та відкрити нові напрямки співпраці.
Після урочистої зустрічі Послу провели екскурсію університетом. Презентували виставку фотографій “Туреччина: країна можливостей”, відкрили Центр сходознавства, який сприятиме створенню нових проєктів в університетах-партнерах.
У ЗУНУ наголосили, надалі будуть активно розвивати співпрацю із навчальними закладами інших країн. Адже переконані, майбутнє за універсальними і всесторонньо-розвиненими студентами та викладачами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,