05.05.2024

Жінки-підприємиці Тернополя та Львова домовилися про співпрацю

Креатор буд

Налагодити ділові контакти та ознайомитися з туристичними родзинками Тернополя приїхала делегація жінок зі Львова. Це представниці Жіночої Ділової Палати України.

Львів’янки відвідали Центр здоров’я, еко-свідомості та бізнес-партнерства «Життя в стилі ЕСО». Побачили як працюють тематичні зони локації, продегустували дієтичні коктейлі, обговорили можливість відкриття аналогічного простору «Життя в стилі ЕСО» у Львові.

Розширення партнерських стосунків між жіночими організаціями з різних міст України вкрай важливим вважає Ірина Демкура, Президентка Тернопільського осередку «Ділові Українські Жінки».

Зустрівся з громадськими діячками і міський Голова Тернополя. Під час зустрічі йшлося про перспективи участі ділових жіночих об’єднань у розвитку місцевих громад, можливість перенесення кращих практик, які сприятимуть партнерству між бізнес-спільнотою та органами місцевого самоврядування.

Офіційна програма перебування львівської делегації у Тернополі завершилася підписанням Меморандуму про співпрацю між Жіночою Діловою Палатою України та ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області».

Ці домовленості про співпрацю мають на меті сприяти розширенню ділових контактів, створювати сприятливий клімат для розвитку економічних можливостей жінок, підтримувати корпоративну соціальну відповідальність та відстоювати захист трудових прав жінок. На цьому наголосила Президентка Жіночої Ділової Палати України Наталія Карпенчук-Конопатська.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,