26.04.2024

Заблоковані талони: у мережі автозаправок “WOG” не видають пальне

Ваша реклама

Пальне є, але розрахуватися талонами не можна. Про таку проблему на АЗС “WOG” розповіли підприємці.

Як розповів голова асоціації “Зернові склади Тернопілля” Іван Іскерський, ще у березні компанія заблокувала карточки на видачу палива, і не видавала вже проплачене.

Водії розповіли, талони закупили наприкінці 2021-го року. А з березня 2022 не змогли отоварити жодну паливну картку на заправках мережі. Більше того, не знаючи, що талони заблоковані, з початком війни віддали чимало на потреби волонтерів та ЗСУ, яких брак пального заставав прямісінько посеред дороги.

Брак пального знову дався взнаки у сезон жнив, зазначили підприємці. Проте, чому талони заблоковані – на заправках пояснити не можуть.

За словами керівника тернопільського регіонального представництва мережі АЗС “WOG” Мирослава Явного, в договорах клієнтам роз’яснено, що є пункт “форс мажор”. І в умовах воєнного стану компанія звільняється від своїх зобов’язань.

Чи отоварять ці картки після війни, чи є варіант зараз їх повернути, або все таки отримати придбане паливо – в регіональному офісі ВОГ нам не пояснили. Підприємці ж поділилися, неофіційно їм пропонують переукласти договори. Люди вважають дії мережі АЗС “WOG” необгрунтованими і незаконними в часі війни. Вони викликали поліцію, аби ті зафіксували, що талони справді не отоварюють. А далі зі скаргою на компанію підуть до суду.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , , ,