27.04.2024

Їдемо на море: скільки коштує зібрати пляжний “лук” у Тернополі

Креатор буд

Літні ціни. Поки пляжний сезон набирає обертів, ми рахуємо. Скільки грошей необхідно витратити на найнеобхідніші речі для того, щоб поїхати на море чи вийти на тернопільський став? 

Першочергові речі – це купальник, плавки, головний убір, окуляри та пляжне взуття. Будемо порівнювати ціни на ринку та в інтернеті.  Перше, без чого влітку неможливо – сонячні окуляри.

За словами продавчині Оксани, найдешевші – це розпродаж по 50 гривень, найдорожчі – 300 гривень.

Не зайвим буде і головний убір. З цим проблем на ринку також немає – вибір кашкетів та капелюхів величезний, кожен може знайти щось до смаку. Продавчиня Тетяна зазначила – найактуальнішими в цьому сезоні є  універсальні моделі. Вартують вони в районі 200-230 гривень.

Моделей жіночих купальників і чоловічих шортів також безліч. Від однотонних до різнокольорових з малюнками і прикрасами. Купальники різняться в цінах: від 200 до 800 гривень, залежно від фасону та принта. Найпопулярніші, зазначили продавці, купальники топіками.

Для чоловіків на ринку теж є великий вибір пляжних шортів. Ціни стартують від двох до чотирьох сотень гривень.  

Пляжного взуття на ринку теж багато, чоловічі і жіночі моделі коштують приблизно однаково – від 60-ти гривень за пару. Також за словами продавців, часто беруть макасини.

Щодо цін, то вони різняться від тих, які в інтернет-магазинах. Найдешевший купальник, який знайшли – коштує  390 гривень. І це ще зі знижкою. А от окуляри знайшли навіть по 15 гривень. Пляжні тапки обійдуться дорожче ніж на ринку, мінімум 165 гривень за пару.

Тернополяни ж зізнались, якщо ідеться про закупи для відпочинку, то частіше купують в інтернеті.

Враховуючи мінімальну ціну речей, зібратися на пляж на місцевому ринку можна за 510 гривень для жінки і 500 гривень для чоловіка. Натомість, в інтернет магазинах, не враховуючи доставку, ціни дещо інші. За пляжний набір доведеться віддати 628 гривень для жінки, причому найдорожчим у комплекті виявився саме купальник. Чоловікам обійдеться такий же набір обійдеться дешевше – 468 гривень.

Читайте також: Сезон абрикосів: які ціни на тернопільському ринку

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,