16.04.2024

Як курсує громадський транспорт Тернополя у час локдауну

Ваша реклама

Однією із особливостей жорсткого карантину, який діє у зимові свята, є незмінний графік роботи громадського транспорту. Тернополяни зізнаються, для них це добре. Навесні доводилося ходити пішки або брати таксі. Тепер – простіше.

У міському управлінні транспорту пояснюють, жодних додаткових обмежень для перевезення тернополян не запровадили, але все ж нагадують про важливість дотримання карантинних вимог.

“В умовах карантину перевозити пасажирів у кількості не більше, ніж кількість місць для сидіння, обов’язково у масках (правильно одягнутих). Виникали конфлікти, що пасажири відмовлялися заходити у масці”, — зауважує начальник Управління транспорту, комунікацій та зв’язку ТМР Олег Вітрук.

Через локдаун кількість пасажирів зменшилася, адже немає студентів і школярів, а частина працівників теж на карантині. Тому внесли зміни у курсування тролейбусів.

Олег Вітрук, начальник Управління транспорту, комунікацій та зв’язку ТМР пояснює:

“На окремих маршрутах, як 5-й, 7-й, 9-й, зменшено кількість транспорту на 1-2 одиниці. Як показали перевірки, це не вплинуло на якість перевезень. Всі бажаючі їхати мають можливість зайняти місце і їхати”.

Так, у будні зменшили кількість тролейбусів номер 2, 5, 7 і 9, а у вихідні — 3, 5 і 11.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,