26.04.2024

Вони варті слів подяки: у професійне свято тернопільська медсестра розповіла про робочі будні

Креатор буд

Тернополянка Оксана Данилюк майже 20 років працює медичною сестрою. Жінка зазначає, з дитинства знала, що вибере саме цю професію, бо мріяла допомагати людям.

Отож, одразу після закінчення медичного коледжу розпочала освоювати отриманні знання на практиці, влаштувалась на роботу у Тернопільську університетську лікарню.

З 2002 року вона працює у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. За словами жінки, в операційній вона завжди пліч-о-пліч працює із лікарями. Готує перед операціями медичний інвентар, необхідні препарати, а також проводить анестезію. Пані Оксана зізналася, її робота – це колосальна відповідальність за людські життя.

Медсестра додала, на звичний ритм її життя, суттєво вплинула пандемія коронавірусу. Вона перехворіла інфекцією, а опісля працювала із важкими хворими, які перебували у ковідному відділенні.

Жінка зазначила, що це тривало 2 місяці із січня по березень 2021. Тоді найстрашнішим були не шрами від захисних щитків на обличчі, а імовірність заразити коронавірусом близьких.

Сьогодні у Міжнародний день медичної сестри та медбрата Оксана Данилюк радо приймає вітання. З усмішкою, яку  приховує захисна маска, бажає колегам міцного здоров’я та наснаги.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,