19.04.2024

Водним розвагам у Тернополі – бути!

Креатор буд

Свіжим повітрям та чудовими краєвидами можуть насолодитись тернополяни влітку, прогулюючись набережною чи в парку. Крім того, тепер у місті можна прогулятися катамараном.

З 11-го червня уже можна спробувати цю водну розвагу. Завідувач парку імені Тараса Шевченка Михайло Лібер каже, торік такими послугами скористались орієнтовно 2 тис людей, але й цьогоріч попит є.

Катамарани цьогоріч будуть діяти в парках «Шевченка» та «Топільче», а також на пляжі «Циганка». Є старіші і новіші, двомісні та чотирьохмісні.

Ціни на цю розвагу порівняно з минулим роком не змінилися. За прокат двомісного треба буде заплатити 30-60 грн, чотиримісного – 40-80 грн за півгодини і годину відповідно. В районі пляжу «Циганка» за таку ж тривалість прогулянки необхідно заплатити 60 або 100 грн. У багатьох тернополян, яких ми зустріли, катамарани асоціюються з дитинством, але зізнаються, зараз відштовхують різні фактори.

Зокрема, тернополянка Дарина розповіла, що їй не подобається стан озера, адже воно забруднене, від нього неприємний запах і це перекриває усі позитивні емоції.

Завзяті любителі даного судна поділилися, що каталися й будуть кататися знову і знову. Адже це весело.

Станції прокату катамаранів працюватимуть у будні дні з 12 ранку до 8 вечора, а на вихідних з 11 ранку до 9 вечора. Однак, зазначає завідувач парку, для тернополян та гостей міста планують й інші розваги.

Однак слід пам’ятати правила безпеки на воді. Право керувати плавзасобом надається виключно повнолітнім, громадяни обов’язково повинні бути тверезі. Розпивання спиртного та на борту теж під забороною.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,