27.04.2024

Вкрали сейф і прикраси: у Тернополі затримали злочинне тріо одразу після вчинення злочину

Креатор буд

Злодіїв-гастролерів, які приїхали до Тернополя, за кілька годин після злочину затримали правоохоронці. Тріо підозрюваних намагалися залишити нашу область, але їм це не вдалося.
Про крадіжку у квартирі повідомили поліцію 27 січня близько 12:00. З помешкання щез сейф з цінними речами та грошима.
У ході перевірки поліцейські з’ясували, що проникли злодії до помешкання зранку, поки господарів не було дома. Двері відкрили шляхом підбору ключа. З квартири винесли сейф, в якому були золоті прикраси, документи та гроші. Сума збитків близько 300 тисяч гривень.
За словами правоохоронців, у той час, поки оперативники працювали на місці злочину, на лінію 102 надійшло ще одне повідомлення про ймовірних злодіїв, але у сусідньому будинку.
Злодії відімкнули замок, але не очікували, що господарі дома. Тому втекли.
Правоохоронцям стало відомо, що домушники рухаються в напрямку Теребовлі. На в’їздах-виїздах виставили пости, а також поліцейські опрацьовували відео з камер спостереження. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку спільно з працівниками кримінальної поліції затримали порушників.
Усі троє – жителі Чернівецької області. Чоловіки уже притягувалися до відповідальності за майнові злочини. Наразі працівники поліції перевіряють гастролерів на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території не лише нашої області, але й сусідніх.



Джерело | Т1 Новини