02.05.2024

Ветеран з Тернополя розповів про війну та життя у незалежній Україні

Ваша реклама

«Ровесники незалежності». Цикл зустрічей із такою назвою організували у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.

Спікерами, які поділяться особистим досвідом із відвідувачами стали учасники бойових дій, літераторатори, спортсмени, волонтери та лідери громадської думки.

Стартував проєкт із зустрічі з Миколою Казюком. Чоловіком, який побував на війні, а зараз займається захистом прав ветеранів у нашій області. Він розповів, як бойові дії змінили його життя та подарували кохання. Адже саме там, на сході, чоловік познайомився із своєю дружиною.

Прийшов послухати Миколу Казюка 19-річний Богдан Сторожук. Він зазначив, цікаво коли людина, яка пройшла через воєнні дії ділиться досвідом. Почути, які вони, реалії боротьби за Україну – це безцінно.

Усі зустрічі із циклу «Ровесники незалежності» відбуватимуться у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді в секторі мистецтв на 2 поверсі. Також, послухати спікерів, можна буде на офіційній сторінці бібліотеки в мережі фейсбук. Про це розповіла директорка тернопільської обласної бібліотеки для молоді Леся Гук. Вона додала, наразі про такі зустрічі уже домовлено зі 6 спікерами.

Після Миколи Казюка усі бажаючі зможуть почути історію успіху волонтерки – Христини Феціци. Дату та час повідомлять згодом на сторінка бібліотеки  у соцмережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,