19.04.2024

Унікальний одяг в стилі етно презентували студенти Галицького коледжу на святі Тернополя

Креатор буд

Поєднання традиційних українських мотивів та сучасних тенденцій моди. Колекцію унікальних етно суконь та костюмів тернополянам у день міста презентували студенти та викладачі Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

На костюмах можна було побачити знамените борщівське вишиття, гуцульські орнаменти, представили і вечірні сукні розшиті бісером. Створили ці колекції одягу майстри з “Театру Мод”, який діє при навчальному закладі. Про це розповіла керівниця Оксана Грицай.

Чотири колекції ексклюзивних костюмів студенти та викладачі Галицького коледжу презентували під час святкового концерту на Співочому полі. Кожен з етно-образів доповнили яскравим макіяжем, індивідуальними зачісками та аксесуарами.

Відвідуючи “Театру мод” студенти не лише можуть дізнаватися більше про сучасні модні тенденції, а й відточувати всі свої вміння на практиці. Роботи юних майстрів вже презентували в різних містах не лише України, а й світу. Юні моделі та викладачі коледжу підкреслили, пишаються тим, що мали нагоду показати власний доробок і у рідному місті.

Популяризують українську культуру і урізноманітнюють її новими цікавими творчими рішеннями. Майстри “Театру мод” Галицького коледжу кажуть, працюють для того, щоб презентувати на загал нове модне трактування етно-класики.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,