29.03.2024

Учні повернуться за парти, а вболівальники – на стадіони: які карантинні послаблення діятимуть у Тернополі

Ваша реклама

У Тернополі кількість хворих на ковід серед школярів та учителів зменшилась вдвічі. Відтак учням старших класів дозволили повернутися за парти. Таке рішення прийняли на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом.

Начальниця управління освіти ТМР Ольга Похиляк зазначила, що 5-11 класи матимуть змішане навчання: наприклад, у понеділок – одна група, у вівторок – інша.

Проте, на 400-й день карантину, на території Тернопільської міської територіальної  громади продовжує ускладнюватись епідемічна ситуація щодо захворюваності на COVID-19. Зараз у місті хворіє 3356 осіб.

Також, за словами міського голови Сергія Надала, з метою належного забезпечення проведення матчу 1/2 фіналу  Кубка України з футболу, доручено дотримуватися усіх санітарно-протиепідемічних вимог та забезпечити обмежену кількість глядачів (не більше 25%).

Крім того, продаж квитків буде відбуватись в режимі онлайн з обов’язковим визначенням конкретних місць. А місця –  огородять сигнальною стрічкою. Зазначимо, зараз місто продовжує жити в умовах помаранчевої зони епіднебезпеки.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,