26.04.2024

У Тернополі відбулась масштабна конференція для батьків

Ваша реклама

Вперше у Тернополі відбулась “Освітня конференція для батьків PROосвіта”.

Захід зібрав майже 3 сотні батьків і педагогів, вмотивованих покращити успішність своїх дітей та учнів. Для цього впродовж 9 годин вони слухали лекції відомих психотерапевтів, педагогів, тренерів.

Аби було ще цікавіше, зазначила співорганізаторка освітньої конференції для батьків PROосвіта Анастасія Огінська, хедлайнеро вирішили зробити Дмитра Карпачова.

Організаторки зауважили, ідея створити таку конференцію виникла давно. Адже, світові освітні технології стрімко розвиваються і нове покоління дітей-Z вимагає сучасних методів навчання. Отож, крім конференції “PROосвіта” вирішили створити спеціальну навчальну платформу.

Виступили і поділились своїми знаннями на конференції 8 спікерів. Серед них Дмитро Карпачов. Експерт розповів слухачам про те, як правильно виховати дитину. Зокрема, налагодити з нею довірчі відносини, допомогти їй стати повноцінною та самостійною особистістю. Одним із актуальних питань, яке цікавило тернополян – як правильно мотивувати дитину.

Серед слухачів конференції було чимало батьків, педагогів та психологів. Більшість на заході такого формату побували вперше. Тут по-нову глянули на методи виховання дітей. Впевнені, тепер знаходити нитку порозуміння із своїми синами, доньками, учнями стане значно легше.

Організатори Освітньої конференції для батьків PROосвіта запевнили, це лише початок. Їхня глобальна мета покращити і осучаснити навчальний простір Тернополя. Тому, уже плануюють наступний захід, який відбудеться через 2 місяці.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,