25.04.2024

У Тернополі стартував турнір з дворового міні-футболу

Ваша реклама

Турнір з дворового міні-футболу “Кубок Тернополя” розпочався у нашому місті. Три команди юнаків віком від 15-ти до 17-ти років зустрілись на спортивному майданчику,  аби вирішити, яка з них відправиться у фінал.

Особливість мініфутболу у швидкісній грі, тому матч  триває не довго – два тайми по 10 хвилин. Правила не складні, проте відрізняються від традиційного футболу. У команді лише 5 учасників, заборонені “підкати” та “офсайди”.

Команди “Сабер”, “Блек фаєр” та “Спарта” зіграли по одній грі. Перемогу із рахунком 4:1 виборола команда “Спарта”.  Емоції переможців видно неозброєним оком. Адже хлопці грають у футбол змалечку, тому стратегію і план гри розробляли заздалегідь.

Нагадаємо, що такі турніри з дворового мініфутболу у Тернополі проходять вже 6-й рік поспіль. Щоб взяти участь необхідно попередньо зареєструватись. Особливих вимог до учасників немає. Організатори сподіваються, що в майбутньому дворові турніри наберуть більшої популярності серед дітей та молоді.

Додамо – фінал турніру з дворового мініфутболу  відбудеться 27 липня на спортивному майданчику на вулиці Київська, 8. У ньому братимуть участь 5 команд. Юнаки віком від 15 до 17 років матимуть змогу поборотись за цінні призи – кубки та медалі



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,