25.04.2024

У Тернополі організували творчий вечір Дарії Чубатої

Ваша реклама

Декламували вірші та співали. У Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся творчий вечір Дарії Чубатої.

На її поезію написано понад 60 пісень, вийшли у світ 12 книг та близько 50 наукових праць. Жінка не тільки відома громадська діячка, а й лікар терапевт. Захід провели символічно до дня народження, адже напередодні пані Дарія відсвяткувала своє вісімдесятиріччя. Таким творчим вечором хочуть популяризувати поетичне слово авторки серед молоді, зазначили організатори.

За словами заступниці голови тернопільського об’єднання всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка Ірини Шумади, Дарія Чубата вкладає душу у все, що робить. Її внесок у розвиток просвіти та навчання також дуже великий.

Сама ж авторка увагою до себе приємно здивована. Творчі заходи відвідує часто. Проте, вперше декламувала поезію не вона, а для неї. Коли запросили на зустріч, то не сподівалась на таку організацію.

Відвідувачам вечір сподобався. Зазначили, атмосфера нагадала родинну, адже зібрались друзі, колеги, співаки, поети та читці авторки. Про пані Дарію говорять тільки хороше.

Наразі, пані Дарія готується до виходу нової книги. У ній будуть зібрані біографії знаменитих людей України, вірші, присвячені авторці та підсумки власного життя.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,