19.03.2024

У Тернополі цілу добу тривав хакатон для молоді

Креатор буд

У Тернополі провели Чемпіонат тривалістю 24 години. Його назва – хакатон. Захід передбачав роботу молоді у командах та створення проєктів для відомих компаній.

Усі часники прослухали виступи спікерів, отримали теоритичні знання і втілили почуте. Для цього вони сформували команди і розпочали роботу над обраним кейсом.

Загалом було чотири сектори із завданнями: IT технології, бізнес, державний сектор і маркетинг. В останньому напрямку разом із своєю командою працювала Ярина. Дівчина розповіла, що вперше брала участь у хакатоні. Кейсом її команди було завдання створити маркетингову стратегію для закладу “На пошті”.

Учасники чемпіонату додають, це дуже незвичний формат роботи. Адже коли активно працювати над спільною ідеєю 24 години поспіль, то непомітно як спливає час.

Загалом долучились до чемпіонату близько 80 людей. Серед них молодь із нашої області, Києва і Львова. А організували його представники Молодіжного центру Тернопіль. Пояснили, що створили для учасників максимально комфортні умови, навіть забезпечили харчуванням. Стосовно івенту додають, він корисний і для учасників, і для компаній-партнерів.

Голова громадської спілки «Молодіжний центр Тернопіль» Юрій Королишин відзначив, що молодь має можливість покращити свої навички, прокачати вміння роботи в команді, отримати якісь нові знання про певну компанію чи кейс і виконати реальне завдання.

У кожному із 4 секторів чемпіонату Хакатон обрали команду переможця, яка отримала грошовий приз у розмірі 5 тисяч гривень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,