28.03.2024

У своє 9-річчя Юрчик з Прошової розповів про мрії і страхи після аварії

Ваша реклама

Юра Чорний досі не пам’ятає події десятимісячної давності, коли літнього вечора його на шаленій швидкості збив нетверезий кермувальник. 4-го травня хлопчикові виповнилося дев’ять. І головний подарунок для дитини, переконана його мати – врятоване життя. Зараз її син заново вчиться ходити.

Чимало операцій та місяці в лікарні вже позаду. Але, як розповіла мама хлопчика, скільки часу знадобиться на реабілітацію – не каже ніхто.

Через тривале лікування, Юра до школи не ходить, а вчиться за індивідуальним планом.  Хлопчика чи не щодня навідують друзі та однокласники. Але крім навчання та ігор, Юра має щоденні медичні ритуали.

Невдовзі хлопчику знову робитимуть операцію. Скільки коштуватиме реабілітація ще не відомо – проте грошей, каже мама, вистачає заледве на ліки. Тому за будь яку допомогу дякує усім небайдужим.

Допомогти може кожен, картка мами – 5355280202374599 Наталія Чорна.

За 10 місяців Юрі допомагали усі: і односельчани, і церква, і депутати. А от кривдник навіть не попросив пробачення, зазначила Наталя Чорна. Та попри всі труднощі з фінансами і переживання на численних судових засіданнях, жінка все ж не втрачає надії на справедливість та радіє кожному новому крокові свого сина. Ми також бажаємо Юрчику швидкого одужання і здійснення всіх його мрій!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,