26.04.2024

У Благодійному фонді “Майбутнє сиріт” у Тернополі збирають “Валізу підтримки випускникам”

Ваша реклама

Зібрати «Валізу підтримки випускникам» просять у Благодійному фонді «Майбутнє сиріт». Допомога потрібна дітям, які стають випускниками інтернатних закладів і йдуть вчитися у виші.

Аби полегшити їхню адаптацію в самостійному житті, волонтери фонду вирішили зібрати валізу з найнеобхіднішими речами для кожного випускника. Цього року таких дітей 14. Закупити зібралися найнеобхідніше: чайники, білизну, столові прибори, постіль, подушки, посуд, контейнери для їжі, валізи.

Як розповіла координаторка благодійних програм тернопільського обласного благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Ірини Абоамець, таку програму організовують вже 8 рік поспіль.

За її словами, діти дуже цінують речі, які отримують від Фонду та благодійників. На сьогоднішній день вдалося зібрати майже половину необхідної суми, щоб закупити потрібні речі. Найбільше допомагають українці, що живуть за кордоном.

Організатори акції зауважили, роблять все для того, щоб кожна дитина отримала нові речі і не відчувала, що відрізняється серед інших. Тому просять благодійників купляти все однакове, і те, чим ще ніхто не користувався.

Голова тернопільського обласного благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Андрій Назаренко наголосив, що таким дітям дійсно потрібна чимала підтримка. Враховуючи, що діти-сироти нікого не мають, фонд виступає для них, такими, свого роду, батьками, які їм цю підтримку надають.

Збір коштів та необхідних речей триває до 20 серпня. Закупити залишилося ще комплекти постільної білизни, посуд, ковдри, подушки, сковорідки, кружки. Тому, усі, хто бажає допомогти випускникам інтернатних закладів, мають час, щоб долучитися до акції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,