26.04.2024

У 2020 році на Тернопільщині поменшало злочинів

Креатор буд

Про підсумки діяльності підрозділів Національної поліції Тернопільщини за 2020 рік та заходи з подальшого удосконалення роботи прозвітував на колегії начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

Він наголосив, що поліція відкрита та готова завжди співпрацювати з усіма верствами населення, а також розповів про результати роботи з протидії злочинності упродовж 2020 року.
«Зменшення загалом на 9,6% по загальній злочинності дозволила більше уваги приділяти тяжким та особливо тяжким злочинам і розкривати їх. Позитивні результати і в тому, що на 16% менше вбивств, крадіжок на 23, грабунків на 35 – хороше досягнення, розбійних нападів на 57%, НЗТЗ на 17% менше, тяжких злочинів на 3,5% менше. Загальне розкриття злочинів краще на 1,6% і по тяжких злочинах на 11,7% краще», – відзначив Олександр Богомол
Такі показники – це спільне досягнення працівників усіх підрозділів поліції Тернопільщини, – переконаний начальник ГУНП в області.

У 2020 році покращилися результати і щодо розкриття крадіжок, грабунків, вимагань, незаконного зберігання зброї та незаконних заволодінь. Слідчі завершили 8 кримінальних проваджень щодо діяльності організованих злочинних груп.

Крім того, Олександр Богомол наголосив, що серед пріоритетів поліцейських у 2021 році – боротьба з організованими злочинними групами, правопорушеннями у сфері економічної безпеки, незаконний обіг наркотиків, профілактика домашнього насильства, дитяча злочинність та виявлення латентних злочинів по тяжких та особливо тяжких правопорушеннях.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,