26.04.2024

Туристичний сезон-2021: у які країни зможуть поїхати тернополяни

Ваша реклама

Тернополянка Христина Чайка днями повернулася з відпочинку. Дівчина розповіла, країну, готель для проживання і варіанти перельоту обирала разом з туроператором. Там же її повідомляли про карантинні обмеження і яка ситуація території Туреччини.

Маски, антисептики, обмеження в кількості відпочивальників – усе це нові реалії туристичного сезону, який вже друге літо поспіль проходить у карантинному режимі. Проте, якщо у 2020-му відкриті для туристів країни можна було порахувати на пальцях, – зараз кордонів відкрилось значно більше. Це відзначили і туроператори.

Зокрема, директорка туристичної фірми Іванна Романська розповіла, що відкриті в цьому сезоні Болгарія, Туреччина, Єгипет, Греція, Адріатичне побережжя, Чорногорія, Албанія, Хорватія, Емірати, Мальдіви.

Цьогорічний туристичний сезон важко порівняти з попередніми роками. Але, зауважили туроператори, охочих відвідати іноземні країни – точно більшає.

Тернополяни переконані, головне – запланувати безпечний відпочинок. Туроператори запевнили, відпочинок підбирають на будь яку суму. Гарячі тури можна “вихопити” і по 5 тисяч гривень з людини.

Більше можливостей для подорожей та відпочинку за кордоном можуть відкрити паспорти вакцинації – документи, де вказана інформація про щеплення людини, і те, що людина перехворіла на ковід.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,