29.03.2024

Триває збір коштів на лікування Максимка з Тернополя, який хворіє СМА

Креатор буд

Вечір благодійності та подяки організували у Тернополі. Присвячений захід збору коштів для Максимка Антонишина – хлопчика, чиї батьки мріють побачити перші кроки малюка. Адже, кожного дня дитина бореться із нещадною хворобою СМА. Для лікування необхідно  2,3 млн доларів.

Уже півроку волонтери та батьки збирають кошти для порятунку Максимка. Щоб віддячити усім небайдужим, хто допомагав і продовжує це робити Юлія та Володимир Антонишини влаштували спеціальний захід, під час якого відбувся концерт та благодійний аукціон.

Усі присутні благодійники отримали подяки від батьків Максима Антонишина. Мати дитини – Юлія зазначила, зараз хвороба не прогресує і син перебуває на реабілітації вдома. Проте, щоб повністю  подолати недугу потрібен дороговартісний укол. Кошти на який, за словами жінки, збирати стає все складніше. На даний момент від необхідної суми є майже 15% відсотків.

Загалом до збору коштів долучилось близько 10 волонтерів. Вони активно проводять ярмарки, організовують концерти та інші заходи. Роблять все, щоб зібрати мільйони.

Також,  у місті Тернопіль, за адресою вул. Тарновського, 5 діє благодійна крамниця, де ви можете придбати речі і цим самим долучитись до збору коштів для Максимка Антонишина.

Додамо, перерахувати кошти можна за реквізитами:
🇺🇦 MONOBANK
4441114423099561
АНТОНИШИН ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ (Тато)
🇺🇦ПРИВАТБАНК
5168757332535584
АНТОНИШИН ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА (Мама)



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,