28.03.2024

Троє дітей за три дні: “бейбі-бум”у тернопільському “Вікні життя “

Ваша реклама

Хлопчик та дівчинка – двійко немовлят залишили 29-го квітня у Тернопільському “Вікні життя”. Медики розповіли, діти доношені. Але народжені швидше за все в домашніх умовах.

Як зазначила завідувачка відділенням неонатального догляду лікування новонароджених КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2», діти були загорнуті у комбінезони. Більше речей поряд з двійнею не було. Немовлята мали ознаки переохолодження, але зараз їх стан задовільний. Медики зауважили, що існує ризик для породіллі. На цьому наголосила медична директорка з дитинства та   роботи другої міської лікарні Ольга Сидорчук.
Наразі діток ще не назвали.

Двома днями раніше у тому самому «Вікні життя», при другому пологовому, залишили хлопчика. Його медики назвали Володею. Тож великодні свята немовлята утрьох проведуть у відділенні для новонароджених.

Працівники закладу також зазначили, що після звістки про Володю, за лічені дні чимало небайдужих людей принесли дитині все необхідне. Речі та дитяче харчування можна приносити і для двійнят.

До слова, «Вікно життя» при другому пологовому існує 10 років. Але випадок, коли тут залишили одразу трьох дітей за три дні – вперше.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,