28.03.2024

“Тренування із зіркою”: вболівальники зіграли із дебютантом Суперліги БК “Тернопіль”

Креатор буд

Головна мета такого заходу – познайомити фанатів місцевого баскетболу, вболівальників, зокрема, юних, зі світом професійного спорту і командою, яка представляє Тернопіль на всеукраїнському рівні.

Як розповів головний тренер БК “Тернопіль” Дмитро Забірченко, Федерація баскетболу України разом із Паріматч запропонувала провести таке тренування у Тернополі.

Під час акції вболівальники і діти разом із гравцями БК “Тернопіль” провели розминку, кілька конкурсів, зокрема, на кидки, естафету, а також гру 5 на 5. Традиційно – перемогла дружба. Гравці ж кажуть, для них таке тренування слугувало більше  емоційним розвантаженням і можливістю весело провести час.
«Взагалі емоції дуже класні, діти це завжди класно, коли вони щиро посміхаються, дають п’ятірочки, це краще, що може бути», – зазначив Олександр Тищенко, центровий БК “Тернопіль”.
Учасники тренування з зіркою отримали можливість зробити пам’ятні фото і подарунки від спонсорів.

Додамо, повболівати за тернопільський клуб можна буде вже у четвер – 26 січня. БК “Тернопіль” прийматиме южненський “Хімік”. Щопрадва, через карантинні обмеження підтримати команду наразі можна онлайн.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,