23.04.2024

Тернополяни у Києві: активісти, волонтери, добровольці та депутати взяли участь у Марші Патріотів

Ваша реклама

Масштабний Марш Патріотів. Представники партії «Європейська Солідарність» Тернопільщини гідно відзначили День Незалежності України у Києві.

У столиці наше місто представив Дмитро Гайдуцький. Він один із тих, хто йшов на початку колони, адже неодноразово їздив в зону ООС та захищав кордони держави. Зараз активно займається волонтерством та підтримує військових.

Аби подякувати за мирне небо над головою, у столицю приїхали депутати, активісти, ветерани та волонтери. Кожен із них підкреслив, для них за честь йти у одній колоні із ветеранами. А емоції, які переповнюють під час такого дійства – не можуть ні з чим порівняти.

Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна наголосив, що обов’язок кожного українця – дякувати тим, хто на передовій захищає українську державність.

Депутатка Тернопільської міської ради Мар’яна Юрик зауважила, що зважаючи на те, скільки людей взяли участь у Марші,  шанують наших захисників, моляться за Україну – наша держава буде процвітати, розвиватись.

Марш патріотів традиційний, і вже втретє зібрав тисячі українців. Тим самим об’єднав  Захід, Схід, Північ та Півень в одну  цілісну та непереможну родину. Колону учасників маршу очолили члени родин загиблих під час російсько-української війни, а також п’ятий президент України Петро Порошенко.

Він підкреслив, що зараз важливо забезпечувати ЗСУ, адже тоді будуть міцнішими гарантії суверенітету.

Учасники маршу зазначили, що українці з покон-віків боролись, боряться і боротимуться за власну територію. Сьогодні низько схиляють голову перед захисниками та переконані, усі перемоги нашої юної України ще попереду.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,