19.04.2024

«Тернополяни хочуть комфорту»: що відремонтували у місті впродовж 2020 року.

Ваша реклама

148 вулиць відремонтовано у Тернополі впродовж 2020 року. Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Олег Соколовський у програмі «Аргументи» на телеканалі Тернопіль 1.
За його словами, вартість таких робіт склала 44,8 млн грн. У 2021 році планують зробити не менше.

«Тернополяни хочуть комфорту. Вони платять податки і вони хочуть бачити куди ці кошти витрачаються. На даний час ми робимо зупинки європейського взірця. Це спеціальне антивидальне скло, це «розумні» зупинки – з телевізорами чи ледекранами. Тобто різні гаджети, які допоможуть людині знати коли приїде автобус, скільки часу треба чекати і так далі. У 2020 році ми зробили 6 таких нових зупинок, близько 10 зупинок ми оновили», – відзначив Олег Соколовський.

Він також зазначає, що ремонтні роботи проводяться комплексно. Тобто разом із зупинкою громадського транспорту ремонтують також тротуари та бордюри. Проводиться так званий комплексний благоустрій.

Крім того, у Тернополі впродовж 2020 також було відремонтовано 43 прибудинкових території. Як розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, такі роботи – це не лише зміни у самому дворі.

«Коли ми починаємо роботи, то крім прибудинкової території ми перевіряємо і ліфти, і покрівлю будинків», – зазначив Олег Соколовський.

Загалом, кількість ремонтних робіт у місті залежить від виділених коштів. Наразі титульних списків капітального та поточного ремонтів немає. Працівники міської ради проводять детальний аналіз усіх запитів та звернень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,