26.04.2024

Тернопільські боксери здобули на чемпіонаті України серед молоді “золото” і “бронзу”

Ваша реклама

Володимир Куліковський став чемпіоном України з боксу серед молоді. Змагання, присвячені пам’яті заслуженого тренера України Бориса Андреєва, проходили у Харкові. Туди з’їхалися понад 200  українських боксерів.

Фінальний бій для тернопільського чемпіона був непростим. Він виступав у ваговій категорії 92 кілограми, суперник був трохи масивнішим, та це не завадило здобути першість.

Спортсмен розповів, що виграв не тільки завдяки своїм умінням, а й вгамованим емоціям. Тепер Володимир у складі збірної України готуватиметься до чемпіонату Європи. На такі змагання нашому боксеру вдалося пробитися вперше.

Ще одну нагороду – бронзову, привіз із Харкова тернопільський боксер Ярослав Шнуровський. Її він виборов у півфінальному поєдинку з харківським титулованим боксером, Чемпіоном Європи.

Загалом на чемпіонаті України серед молоді Тернопільщину представляли чотири боксери. Два четвертих місця на змаганнях зайняли Назар Чеверда та Микола Загородний. З 25 областей Тернопільщина зайняла 9 місце.

Останні 8 років бокс активно розвивається у Тернополі. Займаються спортсмени у приміщенні Палацу спорту, який виділили для потреб федерації боксу, розповів голова федерації боксу Тернопільської області Євген Степанов.

Усіх охочих хлопців і дівчат запрошують спробувати себе у боксі. Набір проводять із 1 вересня, тренування відбуваються у палаці спорту.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,