20.04.2024

Тернопільська територіальна громада уже має свого поліцейського офіцера

Креатор буд

поліціяСела, які входять у Тернопільську МТГ отримали відповідального поліцейського. Його основне завдання – забезпечення безпеки людей, вчасне реагування на повідомлення та скарги, а також проведення профілактичної роботи.

Тепер мешканці цих сіл можуть зі своїми проблемами звертатися до старшого дільничного офіцера поліції Тернопільського районного управління поліції Віктора Бондара.
«На даний час я буду співпрацювати з працівниками муніципальної інфспекції і також зі старостами сіл, що дасть можливість добре виконувати поставлені завдання», – каже дільничий.
Як розповів староста сіл Чернихів, Глядки, Плесківці Богдан Татарин, наявність такого поліцейського полегшить роботу у громадах. Адже чекати на поліцію Зі Зборова доводилось досить довго.

«Поки вони звідти доїжджали, проходила година-дві, а в цей час можна наробити багато проблем. А тепер у нас є офіцер і він зможе в будь-яке село доїхати впродовж десяти хвилин і ми цьому раді», – зазначає Богдан Татарин.

Додамо, поліцейський офіцер громади – це один з кроків у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,