11.05.2024

Тернопільська область: 4 випадки ковіду за добу

Ваша реклама

Станом на 5 липня у Тернопільській області зафіксували 4 хворих на COVID-19. Про це повідомляють на офіційній фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Нових інфікованих виявили у Кременецькій, Бережанській, Борщівській та Тернопільській громадах.

Летальних випадків не трапилося. Одужали 17 мешканців області. Загалом, перехворіли 68649 осіб за весь час пандемії.

У Міністерстві охорони здоров’я також нагадують, що тепла погода — це додатковий привід уважно дотримуватись правил використання захисних масок. Їх необхідно носити в місцях скупчення людей, а саме:

  • якщо тісно контактуєте з іншими людьми з-поза вашого домогосподарства, наприклад, зустрілися з друзями й сидите в тісному колі на лавочці чи траві;
  • перебуваєте на дитячих майданчиках;
  •  стоїте в черзі за кавою тощо.
Також радять переконатися, що маска повністю закриває й ніс і рот, а не висить на підборідді, під носом або лише на носі, на одному вусі чи на руці. Не торкайтеся зовнішньої сторони маски під час її носіння і знімайте за резинки, не торкаючись її передньої частини та шкіри обличчя. Пам’ятайте – не можна використовувати одноразові маски повторно. Після зняття, або доторку до використаної маски, слід помити руки з милом або обробити їх спиртовмісним антисептиком.
Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv


Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,