20.04.2024

Тернопіль відвідала бізнес-тренерка Людмила Калабуха

Креатор буд

Як працювати з клієнтами та переконати купити саме ваш продукт. Про це розповіла відома бізнес-тренерка Людмила Калабуха, яка днями відвідала Тернопіль.

Послухати авторку популярних книжок “Почніть говорити «НІ» та «Коли говорити «Так»» прийшли знані на Тернопільщині бізнес-леді. Адже такий захід – це чудова можливість обмінятись досвідом, а також почути важливі кейси, як знаходити психологічний підхід до будь-якого клієнта.

Відповіла на усі актуальні питання аудиторії Людмила Калабуха. Також вона поділилася основними секретами успіху. За її словами – перш за все потрібно вірити в себе. Другим і не менш важливим фактором успіху, переконана  Людмила Калабуха, є віра у свій продукт. І останнє та не менш важливе – це вірити в клієнта.

Схожі заходи у Тернополі відбуваються щомісяця, зазначила організаторка, регіональний керівник Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі» Ольга Навроцька. Їхня мета – допомогти власникам бізнесу, підприємцям, менеджерам з продажу та всім тим, хто зацікавлений у прибутку й розвитку власної справи.

Загалом захід відвідало близько 50-ти учасниць. Після майстер-класу відбулась автограф-сесія зі спікеркою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,