03.05.2024

Танцювальний конкурс «Стихія танцю» вже зовсім скоро об’єднає 70 учасників

Креатор буд

Традиційний сольний конкурс – «Стихія танцю» вже зовсім скоро об’єднає юних танцівників Тернополя. Так, до нього активно вже рік часу готуються учасники танцювальної студії «TNG Dance Company».

Тут займаються близько 200-т дітей. Оскільки конкуренція у школі велика, цей конкурс допомагає обрати кращих танцюристів для подальших виступів.

Як розповіла директорка конкурсу Любов Борисяк, діти демонструватимуть свої сольні постановки, які їм ставили відомі хореографи, а також у номінації автрська хореографія зможуть продемонструвати свої балетмеймстрерські вміння.

До своїх виступів учасники докладають багато зусиль, щоб вразити своїм мистецтвом і журі, і глядачів. Серед них є й такі завзяті, які змагатимуться і з травмами.

Конкурс відбудеться вже 27-го травня в актовій залі Західноукраїнського національного університету. Виступи молодих і талановитих танцівників зможуть побачити не лише тернополяни, вболівати зможе вся Україна. Так, 27-го травня на ютуб-каналі Тернопіль1 відбуватиметься онлайн-трансляція.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,