20.04.2024

Ситуація з коронавірусом на Тернопіллі: 149 захворіли, 90 одужали

Ваша реклама

147 нових випадків коронавірусної хвороби зафіксували на Тернопільщині за минулу добу. Про це повідомили на офіційній сторінці Тернопільського обласного лабораторного центру.

Географія розповсюдження така: 63 хворих у Тернополі, 7 – у Кременці, 6 – у Козові, по 4 у Бережанах та селі Сапогів Чортківського району.

Також зафіксували 3 летальні випадки від COVID-19. Помер 40-річний чоловік з Кременця, 48-річний чоловік із села Довжанка Тернопільського району та 67-річний чоловік із села Шельпаки теж Тернопільського району.

Як повідомляють медики, за минулу добу одужали 90 мешканців Тернопільської області. Проведено 1089 досліджень методом ПЛР.

Додамо, що на Тернопільщині триває вакцинація. 9-го березня першою дозою щеплено 180 людей. Вакциновано працівників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Копичинецької комунальної районної лікарні, Кременецької опорної лікарні, Борщівської міської лікарні, Заліщицької міської лікарні, Микулинецької лікарні, Збаразької центральної лікарні.

Всього з початку вакцинації у Тернопільській області першою дозою щеплено 1448 людини.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,