25.04.2024

Срібні та бронзові медалі – гідний результат вихованців Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту

Креатор буд

Юні тернопільські спортсмени взяли участь у кількох чемпіонатах та кубках. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту.

Змагання проходили 10-11 березня у селищі Ворохта Івано-Франківської області.

За ці дні відбулися чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна, чемпіонат України з лижного двоборства, кубок України зі стрибків на лижах з трампліна, кубок України з лижного двоборства та чемпіонат України серед юніорів та юніорок зі стрибків на лижах з трампліна з командних дисциплін.

На чемпіонаті України зі стрибків на лижах з трампліна в змішаних командних змаганнях Грушицька Оксана виборола «срібну» нагороду, а Ільчук Дарина — «бронзову».

В командних змаганнях серед чоловіків  Прокопюк Максим та Шовкопляс Олександр отриимали «бронзову» нагороду. «Срібло» юнаки вибороли в командних змаганнях з лижного двоборства.

На кубку України зі стрибків на лижах з трампліна серед жінок ІІ-ге місце у Грушицької Оксани, ІІІ-тє місце в Ільчук Дарини.

На чемпіонаті України серед юніорів та юніорок зі стрибків на лижах з трампліна «бронзову» нагороду в командних змаганнях вибороли Чеболда Ілля, Прокопюк Максим та Шовкопляс Олександр.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,