25.04.2024

Сотні дітей та 50 атракцій: у Тернополі відсвяткували міжнародний день захисту дітей

Креатор буд

Масштабно, весело та цікаво. Усе це про святкування першочервневого свята – Міжнародного дня захисту дітей. У Тернопільському парку ім. Тараса Шевченка з цієї нагоди організували святковий концерт. А також облаштували понад 20 локацій із безліччю атракцій. Серед них і спортивні розваги.

Чимало дітлахів були на локаціях, які організували представники правоохоронних органів. Серед них квест “Знайди скарби” із міношукачем, “Куточок снайпера”, де граючи дартс потрібно потрапити у повітряну кульку. “Куточок криміналіста”, у якому діти могли зробити власні відбитки пальців. Усе це захоплювало юних глядачів та дарувало неймовірні емоції.

На локаціях були і представники Червого хреста. Вони показували дітлахам, як правильно надавати першу допомогу. Окрім цього, своїми цікавинками дивували студенти різних навчальних закладів, учасники громадських організацій та працівники соціальних служб. Дітям такий масштабний захід сподобався, вони без упину переходили від однієї локації до іншої.

Координаторами заходу стали працівники Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради. Вони зазначили, зробити свято таким яскравим та різнобічним вдалось завдяки співпраці із іншими управліннями і партнерами.
Паралельно із локаціями заходу на літній сцені парку відбувався концерт. Свої найкращі танцювальні постановки продемонстрували юні тернополяни. Привітав дітей із святом і міський голова, він подякував усім, хто працює із молодим цвітом нашої нації. 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,