18.04.2024

Шкільні портфелі збирають для потребуючих діток у Тернополі

Ваша реклама

Олівці, зошити, фломастери, альбоми і рюкзаки. У Тернопільському благодійному фонді «Карітас» триває збір шкільних портфелів для дітей з малозабезпечених сімей, сиріт та всіх тих, хто з різних причин не може придбати все необхідне для навчання самостійно.

Впродовж цілого місяця всі охочі можуть приносити допомогу сюди в «Карітас». Як зазначив директор благодійного фонду «Карітас Тернопіль», згодом такі пакунки отримають понад 500 школярів з усієї області.

До збору канцелярії вже долучилися підприємці міста, деякі магазини з шкільним приладдям та навіть представники різних діаспор. Так, посилки з зошитами та фарбами вже надійшли з Америки, Польщі та Австралії.

За словами координаторки проєкту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю БФ «Карітас Тернопіль», акція «Шкільний портфелик» відбувається вже 20 років поспіль. За цей час різні мережі та супермаркети почали влаштовувати власні ініціативи, та збирати необхідну канцелярію, яку згодом теж передають сюди.

Також триває збір коштів, за які згодом організатори докуплять необхідне приладдя. Згодом всі зібрані та придбані речі розфасують і передадуть школярам.

Роблять все, аби перед початком нового навчального року кожна дитина мала все необхідне. Небайдужі тернополяни ще мають час доєднатися до ініціативи. Приносити шкільне приладдя  в Карітас і переказувати кошти можна до кінця серпня.

Карта для благодійних внесків:

АТ Кредобанк МФО 325365 Р/р

ІВAN UA 68 3253650000002600201171387



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,