29.03.2024

Що буде з чоловіком, який стріляв у дітей в Тернополі

Креатор буд

Як повідомили правоохоронці на пресбрифінгу, у процесі розслідування виявлено підозрюваного, проведено детальний обшук його помешкання, виявлено кілька доказів його участі. Поліцейські детально розслідувати усі обставини злочину і виявили в квартирі одного з місцевих мешканців гладкоствольну зброю.

Підозрюваний – тернополянин, 79 року народження, наразі він відмовився давати показання. Зараз його повідомили про підозру, вручили клопотання.

За результатами роботи слідчих і прокурорів, дії тернополянина кваліфіковано за статтею 296 ч.4 та 121, ч. 1 Кримінального кодексу України. Це умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень – від 5 до 8 років позбавлення волі, хуліганство вчинене з використанням зброї – від 3 до 7 років позбавлення волі.

Також повідомили, що у справі призначено експертизи, вибуховотехнічна експертиза зброї, гільз, поручнів, одягу підозрюваного і потерпілого, медичні експертизи.

Сьогодні чоловіку у суді обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, 21 січня до лікарні потрапив хлопчик, який отримав множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. 11-річного Максимка госпіталізували у київську лікарню. Там дитину лікували столичні медики.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,