19.04.2024

Щаслива дата: скільки пар одружилось 21.01.2021 на Тернопільщині

Ваша реклама

У день з особливим поєднанням цифр – 21.01.2021 на Тернопільщині зареєстрували 18 шлюбів, 13 з них у місті Тернополі. Про це розповіли у відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільській області.

У цей день вийшла заміж Ілона Журибіда. Дівчині сподобалось поєднання цифр у даті і лише згодом вона дізналася про символізм обраного дня.

«Ми йшли до РАЦСУ і ще не підозрювали, що будемо подавати заяву саме на 21 число. Але взагалі дату обирала я. Дуже до цього відповідально віднеслася», – розповідає Ілона Журибіда-Барабаш. І додає:
«Я відправила в соцмережі фото, нам вже пролунало маса вітань. І вже потім я побачила в інтернеті, що в усіх соцмережах почали пости з’являтися з тим, що 21.01 2021, 21 століття загадуйте всі бажання. День обіймів. І вже це все додало нам настрою. Ми дуже щасливі, що вибрали саме цю дату», – каже співрозмовниця.

Окрім цього у Тернопільському РАЦСІ зазначили, серед усіх дат часто пари обирають, ті що містять певну комбінацію цифр. Але, уже з року в рік все більше людей хочуть офіційно узаконити стосунки у День закоханих – 14 лютого, або ж у літні місяці року, а не взимку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,