29.03.2024

Шанс їздити містом: подружжю з Тернополя полагодили електроскутер

Ваша реклама

Закохані, завжди разом і на інвалідних візках. Тернополяни Ольга та Олександр ті, кого ви бачили якщо не на вулицях міста, то на екранах.

Попри те, що їх пересування обмежене, вони на повну використовують кожен шанс вибратись з дому. Та це, зізнаються, не завжди вдається. Електричний скутер, яким зазвичай подружжя вибиралось в місто – несправний.

Для Ольги Гавриліної прогулянки на свіжому повітрі вкрай важливі, адже підіймають настрій і дають змогу доїхати туди, куди потрібно. Тому намагалась зібрати потрібну суму, щоб купити новий акумулятор. Звернення написала і депутатці свого округу Ружені Волянській. Вона одразу почала шукати способи, аби замінити такі необхідні акумулятори. Через короткий термін подружжя вже мало змогу прогулюватись Тернополем.

Подружжя зазначило, не сподівались, що чекати доведеться не довго. Тернополяни щиро вдячні за таку важливу для них допомогу.

Як розповіла Ружена Волянська, познайомилась з Ольгою та Олександром на прийомі громадян. З того часу часто спілкуються. Тому, коли виникло питання заміни акумуляторів – вважала своїм обов’язком допомогти людям.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,