25.04.2024

Сертифікат на житло передав вдові і дітям тернопільського священника керівник будівельної компанії “Креатор-Буд”

Креатор буд

Сертифікат на квартиру отримала Оксана Демчук, вдова священника Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Володимира Демчука. Священнослужитель помер у листопаді 2020 року, після тривалої хвороби.

Дружина і четверо дітей, після того, як втратили рідну людину – особливо гостро відчули проблему із житлом. А саме – його відсутність.

«На похороні я звернувся до всіх людей, щоби зложити пожертву на квартиру для сиріт дітей. Багато відгукнулося, але один найбільше добродій», – відзначив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ кир Василь Семенюк.

У свою чергу, голова ради директорів будівельної компанії “Креатор-Буд” наголосив, втрата отця Володимира Демчука була важкою, але він залишиться у серцях людей світлою людиною і духовним провідником.

«Поруч із великим болем у нашому серці є і велика вдячність. Насамперед Богові, за те, що не залишив нас в цю важку хвилину і ми постійно відчуваємо, як він дбає про нас», – ділиться вдова священника Оксана Демчук.

Зазначимо, вже навесні будинок на вулиці Чумацькій, це житловий комплекс “Панорама”, буде зданий і сім’я зможе почати робити ремонт у подарованій квартирі. Як зазначив владика Василій Семенюк, силами небайдужих змогли зібрати необхідні кошти, щоби родина переїхала вже в облаштовану оселю.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,