15.05.2024

Ринок онлайн: тернополяни знайшли альтернативу покупкам на базарі

Ваша реклама

На початку карантину у мережі Фейсбук з’явився проєкт “Від Села до Міста – Продукти Тернопільщини”. Започаткували таку спільноту для представників малого та середнього сільського господарства краю.

«Ми думали, шо ініціатива буде працювати тільки під час карантину. Але як виявилося, з часом вона набирала обертів все більше і більше людей долучались», – зазначив керівник проєкту «Від Села до Міста – Продукти Тернопільщини” Святослав Абрам’юк.

Для того, щоб долучитись потрібно знайти групу у пошуковій стрічці Фейсбуку. Тоді приєднатися та заповнити реєстраційну форму. Завдяки їй, майбутні покупці зможуть із вами контактувати. Розмістити оголошення може і продавець, і людина, яка хоче придбати певний товар. Зараз, ресурс має понад 28 тисяч учасників.

Майже від заснування учасником групи ” Від Села до Міста – Продукти Тернопільщини ” – є Юрій Пухайло. Чоловік зізнається, тепер навіть не їздить на ринок, щоб продавати продукти. Адже, те що заробляв там, тепер повністю компенсували онлайн торги. Через групу він продає городину та сезонні овочі.

Виготовляє на замовлення та продає пряники через цю групу Марина Дашкевич. Розповідає, реалізовувати товар через спільноту доволі зручно.

Керівники проєкту зазначають, зараз група успішно функціонує, а кількість учасників невпинно зростає. Це означає, що їм вдалось найважливіше – сформувати пропозицію із якісних товарів та послуг для жителів міста Тернополя й області.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,