26.04.2024

«Рішення міської ради Тернополя про присвоєння центральному стадіону імені Романа Шухевича не буде скасовано», – Сергій Надал

Ваша реклама

У вівторок,  9 березня Посол Ізраїлю в Україні відреагував на присвоєння стадіону в Тернополі імені Романа Шухевича. Він заявив, що засуджує рішення Тернопільської міської ради присвоїти міському стадіону ім’я Романа Шухевича та підкреслив, що вимагає його негайного скасування. Про це повідомили всеукраїнські ЗМІ.

На цю заяву відреагував тернопільський міський голова. Зокрема, Сергій Надал відзначив, що пан посол та прихильники його думки стали заручниками «радянської історіографії». Повідомивши історичні факти, мер Тернополя зазначив, що попри широку тему дискусії, рішення міської ради про присвоєння міському стадіону імені Романа Шухевича не буде скасовано.

«Кожна країна шанує своїх героїв. Без цього нація не має майбутнього. Без Бегіна не було б держави Ізраїль, а без Шухевича не було б незалежної України», – заявив Сергій Надал на своїй офіційній сторінці у соцмережі Facebook.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,