28.03.2024

Рейд Тернополем: як нацгвардійці патрулюють місто і кого можуть покарати

Ваша реклама

Охорона громадського порядку. Її у Тернополі регулярно, п’ять днів на тиждень здійснюють працівники Національної гвардії України.

Забезпечення правопорядку відбувається під час спеціальних рейдів. Кожен з яких розпочинається у Тернопільському міському відділ поліції. Тут, визначають район несення служби і проводять для нацгвардійців інструктаж.

Опісля, усі ідуть виконувати поставлене завдання – патрулювати місто. Це 3 самостійних-піших, 2 спільних із працівниками міського відділу поліції і 1 автопатруль разом із патрульною поліцією.

Під час патрулювання гвардійці можуть використовувати спецзасоби та штатну зброю. Окрім цього, перевіряти документи, опитувати людей, а також зупиняти транспорт. Кажуть, найчастіше роблять зауваження стосовно куріння та розпивання алкоголю у недозволених місцях. Проте, бувають і значно серйозніші порушення.

Загалом, при виявлені адміністративних правопорушень нацгвардійці звертають до працівників патрульної поліції. Стосовно кримінальних, то викликають слідчо-оперативну групу міського відділу поліції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,